Service

Der er ikke to virksomheder som er ens når det kommer til service og support. Der kan være rigtig stor forskel på hvad den enkelte virksomhed har af kompetencer og prioriteringer inden for væggene. Der kan fx være ansatte til at varetage en del af disse opgaver, men det kan lige så nemt være at der igen er. Derfor har to virksomheder heller ikke samme behov.

For at I som kunde ikke betaler for noget der ikke har behov for, så tilbyder vi her hos i-doc en fast men fleksibel service og support løsning til jeres virksomhed.

Uden at i går ikke på kompromis med prisen eller kvaliteten, får i her en løsning som er tilpasset det behov der er i jeres virksomhed. Skulle behovet stige eller falder, så tager vi en snak og så vil aftalen naturligvis blive tilpasset de nye behov.

 

Fælles for alle vores service og support aftaler, er at i undgår bekymringer om drift, udskiftning og vedligeholdelse af maskiner.

• Mulighed for 24 timers service
• Undgå bekymringer
• Fast og fleksibel løsning
• Imødekommer forskellige behov
• Ingen over betaling

Endvidere tilbydes klippekort som kan anvendes til ydelser der ligger uden for den faste aftale, og kan endvidere anvendes til grafiske opgave, eller i forbindelse med programmering m.m.

 

Menu